31 Ocak 2016 Pazar

Missha Alışverişim #1 M Perfect Cover B.B Cream No:21



M Perfect Cover B.B Cream No:21

Meşhur BB Krem diyerek başlasam daha açıklayıcı olur sanırım.Yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum.İlkini bitirdim ikincisini de aldım bile.Gördüğünüz gibi bendeki mini boyu.
Beyaz tenliyim ve çok hassas bir cildim var.Bir de üstüne bu aralar uğraştığım sivilce problemi eklenince kapatıcılık benim için vazgeçilmez bir özellik.
Henüz 21 yaşında olduğum için çok fazla bir ürün denemişliğim yok ancak Maybelline ve Nivea'nın BB Kremlerine göre kıyaslayarak yorum yapabilirim.

* Öncelikle kapatıcılığı bir BB Kreme göre oldukça iyi.Hatta sırf bu yüzden Missha'yı aldığımı da itiraf etmem gerek.

* Ciltle uyumu çok güzel.Sanki hiç cildim de yokmuş gibi son derece hafif bir yapıda.

* Benim cildim çok hassas olmasına rağmen sivilcelenme vs. gibi bir durum kesinlikle yapmadı.

* Benim için tek olumsuz yönü ciltte uzun süre durmuyor(5-6 saat sonra yüzümden tamamen çıkıyor) eh o da sanırım makyaj bazı kullanmamamdan kaynaklı bir şey.

Yaşım genç olduğu için yüzümü fondötene boğmak istemiyorum..Bu yüzden bu BB Krem'den oldukça memnunum,çok fazla cildiniz de leke vs. yoksa cildinizin daha hoş,sağlıklı görünmesini istiyorsanız yeterli gelecektir.

Bu kremden ilk başta bütün sivilcelerimi kusursuz kapatmasını bekliyordum ama öyle bir dünya yok arkadaşlar.Sivilce kapatma da değil BB Krem,fondötenlerden bile hayır beklememek gerek.Sivilceler için tek çözüm lokal olarak uygulayacağınız kapatıcılardır.Geç de olsa anladım,sizin de bilginize.

Fiyat 20 ml için 30 TL

8 yorum:

  1. Bu BB kremi ben 2011 de kullanmıştım. O zamanlar diğer markaların BB kremleri yoktu birkaç markada vardı Dior vs. O zaman çok beğenerek kullanmıştım. Sonra almadım bir daha. Bu ara bende BB krem ya da pudra kullanıyorum fondöten yerine. Yeniden alayım bari :) Teşekkürler yazı için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygun fiyatlı BB Kremler arasında en iyisi bence.Pek çok arkadaşım da kullandı çok memnun kaldılar :)

      Sil
  2. Kapatici hiç kullanmadim sorunsuz bir cildim oldugu için sansliyim.ergenlik sivilcem bile olmadi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden şanslısın maşallah.Şuanki kadar sivilce ergenliğim de bile çıkmıyordu.Saç yağı mağduruyum haha :)

      Sil
  3. Merhaba blogunuzu begendim :) ürünü nereden aldınız acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara'da Kentpark ve Ankamall AVM'de şubeleri var ama isterseniz kendi sitesinden online sipariş de verebiliyorsunuz. :)

      Sil
  4. bende sivilceye meyilli cilde sahibim. bu yüzden hayatım boyunca fondöten kullanmadım.Çünkü fondöten daha çok sivilce yapıyordu. Maybelinein bb kremini kullandım onunda kapatıcılığı yok denecek kadar az. Bu ürünü merak ettim. Alıp deneyeceğim. Bu arada blog keşif etkinliğinden geliyorum bloğuma da beklerim. http://efsaninseruveni.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem kapatıcılık hem de hafif bir şeyler arıyorsanız kesinlikle öneririm :)

      Sil